Haarlem Craft Beer Tours: Haarlem’s eerste en enige kwaliteit Craft Beer Tour

Met de original Haarlem Craft Beer Tour proef je verse lokale Haarlemse bieren, ontdek je de nieuwste Haarlemse hopspots, ontmoet je makers/kenners en leer je over het brouwproces en de verhalen achter de lokale (micro)brouwerijen. Dit alles op een zeer Hollandse en leuke manier: met de fiets door Haarlem!

Homepage afbeelding craft beer tours

De Haarlem Craft Beer Tour is een alternatieve fiets-tour door Haarlem. Tijdens de tour wordt je door één van onze gidsen begeleid. Al onze gidsen hebben een passie voor craft beer en hebben praktische kennis van het bierbrouwen en de omgeving. De focus tijdens de tour ligt echter op het belangrijkste onderdeel: bier proeven! Verschillende biersoorten zullen aan de orde komen. Denk hierbij aan Pale Ales, IPA’s, Stouts, Porters, tarwebier of experimentals. Tijdens de tour proef je op zijn minst zes proefglazen van lokale ambachtelijke bieren, op twee of drie unieke locaties. Aan het einde van de tour zal je in staat zijn de verschillende biersoorten te onderscheiden.

Welke tour past bij jou?

The Guided Tour

✔ 3.5 uur craft beer fun
✔ Je bezoekt 2 tot 3 HOPspots
✔ Inclusief gids
✔ Inclusief enkele bier snacks
✔ Min. 7 proefglazen bier
✔ Vanaf 6 personen
✔ Inclusief brouwerij tour
Prijs: € 46,50 p.p.

The Self-Guided Tour

✔ 3 tot 3.5 uur craft beer fun
✔ Je bezoekt 2 tot 3 HOPspots
✔ Self-guided tour
✔ Inclusief enkele bier snacks
✔ Min. 7 proefglazen bier
✔ Vanaf 2 personen

Prijs: € 38,50 p.p.

We bieden onze tours aan groepen van 6 – 50 personen met een minimale leeftijd van 18 jaar. Ben je in een kleiner gezelschap? Boek dan onze Self-Guided tour. Heb je andere wensen? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee een passende tour, proeverij of evenement te creëren.

Haarlem Craft Beer Tours is beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6!

logo Haarlem craft beer tours