Haarlem Craft Beer Gift Card

Wil je iemand verrassen met onze 5-sterren beoordeelde craft beer fietstour en laten genieten van de lekkerste en nieuwste craft beer uit Haarlem? Geef dan een Haarlem Craft Beer Tour cadeau! Onze cadeaubon is beschikbaar in al onze tour varianten (Guided en Self-guided).

HaarlemCraft Beer Gift Card: Ideaal cadeau voor craft beer lovers!

OVER ONZE CRAFT BEER TOURS

De Haarlem Craft Beer Tour is een alternatieve fiets-tour door Haarlem. Tijdens de tour wordt je door één van onze gidsen begeleid. Al onze gidsen hebben een passie voor craft beer en hebben praktische kennis van het bierbrouwen en de omgeving. Ontdek Haarlem’s nieuwste HOPspots, ontmoet en praat met de brouwers en leer over de verhalen achter de brouwerijen en het brouwproces. De focus tijdens de tour ligt echter op het belangrijkste onderdeel: bier proeven! Aan het einde van de tour zal je in staat zijn de verschillende biersoorten te onderscheiden.

BESTELLEN

Via onderstaand formulier kan je de Gift Card bestellen en betalen. De cadeaubon ontvang je per email, z.s.m. na betaling. Heb je nog vragen of speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op of stuur een WhatsApp bericht.

Cost of gifcard: 0.00

Voornaam/name*:

Achternaam/surname*:

Email*:

Telefoon/phone*:

Naam ontvanger/full name receiver*:

Tour type*:

Deelnemers/participants Giftcard*:

Fietshuur/bike rental* (+ € 8,50):

Persoonlijk bericht/personal message giftcard:

 the terms and conditions